Bel ons:

Over ons

vandenbergwelding is een modern en innoverend lasbedrijf dat sinds 2006 gespecialiseerd is in leidingwerken zowel dik- als dunwanding, en werkt voornamelijk voor de petrochemische- en voedings industrie.

Wij beheersen diversen lasmethodes waaronder GTAW 141,SMAW 111,GMAW, 135 FCAW 135-136. Hiervoor beschikken wij over geldige laskwalificaties voor staal, koudstaal, RVS, duplex en aluminium. Onze ervaren lassers zijn minimaal in bezit van niveau 3 en/of geldige laskwalificaties. Wij werken op locatie en/of in onze werkplaats welk is ingericht met professioneel lasapparatuur.

 

Ons doel

Bij van den Berg Welding b.v zijn we al jarenlang bezig met het lassen van verschillende materialen dmv verschillende technieken. Wij streven er naar om onze diensten up to date te houden en zo onze klanten een goede dienst te leveren. U kunt altijd rekenen op een stevig eindproduct!

 

Wat bieden wij?

Wij realiseren uw opdracht in onze royale werkplaats. Daarbij werken wij ook op locatie zowel in het binnen- als buitenland als het gaat om maatwerk.  Door de omvang van ons netwerk en de variatie zijn er altijd mogelijkheden voorhanden om aan de vraag van de opdrachtgever te voldoen. Creativiteit, enthousiasme en doorzettingsvermogen zijn ons kenmerk.